Eliis Ermel: ettevõtlikkust tasub hakata arendama juba koolis õppides

Eliis Ermel
, Võrumaa arenduskeskuse noorte ettevõtlikkuse koordinaator
Copy
Kuldre kool pälvis Ettevõtlik kool baastaseme. Tiitlit käisid üle andmas Tiit Toots ja Eliis Ermel Võrumaa arenduskeskusest.
Kuldre kool pälvis Ettevõtlik kool baastaseme. Tiitlit käisid üle andmas Tiit Toots ja Eliis Ermel Võrumaa arenduskeskusest. Foto: Arvo Meeks

Ettevõtlikud inimesed on atraktiivsed, ettevõtlikkust hindavad nii tööandjad kui ka sõbrad. Ühiskonna seisukohalt on aga oluline, et ettevõtlikku hoiakut kannaksid edasi võimalikult paljud.

Ettevõtlikkus toob kaasa ka muutused paremuse poole. Need võtavad küll aega, kuid juba noores eas ettevõtlikkust soosiva keskkonnaga kokku puutumine pakub head eeskuju, toob kaasa ettevõtlikuma ja edukama Eesti. Ettevõtlikkus on peidus meis kõigis, tihtipeale on vaja aga julgust teha oma mõtted teoks.

Sageli peab Võru maakonna ettevõtja või ettevõtlikkusest huvitatud inimene sõitma suurematesse linnadesse, et saada osa põnevast ja inspireerivast sündmusest, koolitusprogrammist või spetsiifilisest toest. Seekord teeme ühe tulemusliku ettevõtluse arenguprogrammi noorele kättesaadavaks kohapeal ning kohandame selle meie oludele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles