Võru võrgumehed kaotasid liidrile

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Võru võrgutiimi treener Oliver Lüütsepp tõdes, et närvi või oskusi jääb mängijatel mingil hetkel puudu.
Võru võrgutiimi treener Oliver Lüütsepp tõdes, et närvi või oskusi jääb mängijatel mingil hetkel puudu. Foto: Margus Ansu

Balti liigas liidermeeskonnale Selver/TalTech kaotanud Võru Barruse võrkpalliklubi asub üheksa mängu järel liigatabelis neljandal kohal.

Seejuures võitis Võru tiim Tallinnas peetud mängus avageimi 25 : 18. Järgmised kaotati paraku 22 : 25, 18 : 25 ja 20 : 25. Oktoobris saavutas Lõuna-Eesti võistkond pealinlaste üle kindla 3 : 0 võidu.

Võru tiimi liider Matthew Slivinski tõi sedapuhku meeskonnale 21 punkti, Rasmus Meius lisas 12 silma. Oliver Lüütsepa juhendatava meeskonna vastuvõtt oli 44 protsenti, rünnakuid lahendati 39-protsendiliselt.

Selver/TalTechi peatreener Andres Toobal tõdes mängu eel, et Võru on neile kõige ebamugavam vastane. «Oleme seda juba tunda saanud ja eks ka Tartu mängus oli näha, et Tartul kerge polnud nendega. Võru on hästi agressiivne meeskond ja kui nad saavad oma rünnakud jooksma, on väga raske neid peatada. Kui vastuvõtt käes on, siis on nende sidemängija leidnud hästi ründajaid igalt poolt, nii nurgast kui keskelt. Nad on leidnud hea klapi,» vahendas võrkpalliliidu koduleht.

Võru Barrus on seni peetud üheksast mängust võitnud neli ja kaotanud viis, kokku on seega teenitud 12 punkti.

Lüütsepp aga tõdes, et närvi või oskusi jääb Võru meeskonna mängijatel mingil hetkel puudu. «Aga eks see läheb loodetavasti ajaga paremaks.»

Võru Barrus on seni peetud üheksast mängust võitnud neli ja kaotanud viis, kokku on seega teenitud 12 punkti. Selver/TalTechil on punkte 24, Bigbank Tartul teisena 20 ja SK Jēkabpils Lūšil sama palju punkte kui võrulastel – 12.

Järgmise mängu peab Võru meeskond 19. novembril, kui läheb võõrsil vastamisi RTU/Robežsardze/Jūrmala võistkonnaga. Eelmise omavahelise mängu võitis oktoobris Läti tiim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles