Põlva käsipallurid jätkasid võimsas hoos

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Põlva Serviti ääremängija Henri Sillaste oli üks resultatiivseimaid mängijaid.
Põlva Serviti ääremängija Henri Sillaste oli üks resultatiivseimaid mängijaid. Foto: Helin Potter

Käsipalli Balti liigas läksid laupäeval pealinnas omavahel vastamisi HC Tallinn ja Põlva Serviti.

Sel hooajal Balti liigas kõik kohtumised keskmiselt kümne väravaga võitnud Põlva Serviti alustas ka seekord tugevalt ning erinevalt eelnevast omavahelisest mängust ei jäetud midagi juhuse hooleks.

Kümnendal minutil viis Henri Sillaste oma kolmanda väravaga lõunaeestlased 8:3 ette. Poolaja teisel kolmandikul HC Tallinna jaoks midagi ei muutunud ning hõreda koosseisuga pallivad pealinlased olid suures hädas skoorimisega. 20. minutil viskas Markus Oliver Mädo alles nende viienda tabamuse ja tablool särasid numbrid 5:13. Perioodi lõpp kulges Serviti taktikepi all ja enne garderoobi minekut tegi Hendrik Varul seisuks 20:9.

Teine poolaeg mängupilti muutust ei toonud ning Serviti jätkas vahetuste tegemist ja kiirrünnakust lihtsate väravate saamist. 38. minutil tõi Anatolii Chezlov tabloole numbrid 25:13 ja seitse minutit hiljem viskas Arturs Meiksans Põlva poolt vaadatuna seisuks juba 30:15. HC Tallinna, kes sai täna koosseisu panna vaid kaheksa meest, poolelt skooris Volodymyr Shcherban küll selleks hetkeks juba üheksa korda, kuid kahjuks tiimikaaslased teda piisaval määral toetada ei suutnud. Lõppskooriks tegi Varul 39:21.

Põlva Serviti resultatiivseimad olid laupäeval Hendrik Varul üheksa ja Henri Sillaste kaheksa väravaga. «Vastased olid täna hõreda koosseisuga, meil olid aga kaasas kõik mehed ning isegi vahetustega varieerides ei kaotanud oma tempot. HC Tallinn patustas alguses pallikaotustega ning meie saime sealt lihtsaid väravaid, mille pealt saime oma mängu käima,» olid Serviti ääremängija Sillaste esimesed emotsioonid mängu järel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles