Lähipäevad võivad tuua krõbedamaid miinuskraade

BNS
Copy
Talvine Võru
Talvine Võru Foto: Arved Breidaks

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt on lähipäevadel oodata kuni 12 kraadi külma.

Reede päeval on pilves selgimistega ilm. Rannikualadel sajab lund ja lörtsi, õhtul suureneb Kagu-Eestis lumesaju võimalus. Puhub kirde- ja idatuul 5-11, rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur ulatub nelja külmakraadini, rannikul on kohati kuni 2 kraaadi sooja. Libeduseoht on suur.

Laupäeva päeval on pilves ilm. Aeg-ajalt sajab lund, ennelõunal rannikualadel kohati tuiskab. Puhub idakaare tuul 4-10, saartel ja rannikul kirde- ja idatuul 7-13, puhanguti 18 m/s, pärast keskpäeva nõrgeneb. Külma on 1-4 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva on pilves ilm. Sajab lund, paiguti on sadu tugev. Kohati võib kergelt tuisata. Puhub idakaare tuul 3-8, põhjarannikul puhanguti kuni 13 m/s. Külma on 1-6 kraadi.

Pühapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab lund, õhtu poole sadu paljudes kohtades lakkab. Tuul pöördub lõunakaarde 3-9, õhtul tugevneb Liivi lahe piirkonnas puhanguti kuni 15 m/s. Külma on kuni 5 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva on vahelduv pilvisus. Kohati sajab lund. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-10, Lääne-Eesti saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Külma on 6-12 kraadi, Lääne-Eesti saartel ja rannikul kuni 5 kraadi.

Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9, ennelõunal rannikul puhanguti 12 m/s, õhtul pöördub tuul lõunapoolsetes maakondades itta. Külma on 5-11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles