Teeolud püsivad kogu päeva talvised

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Võrumaal tuli maha esimene lumi.
Võrumaal tuli maha esimene lumi. Foto: Arved Breidaks

Täna ennelõunal olid riigi põhi- ja tugimaanteed Kagu-Eestis kohati kergelt lumised, mujal kuivad või soolaniisked. Õhk ja teepinnad olid kõikjal miinuskraadides. Teedel on libeduseoht, andis teada transpordiamet.

Ilmaprognoosi kohaselt on täna päeval pilves selgimistega ilm. Kohati on oodata lund ja lörtsi. Õhu- ja teetemperatuur püsib enamasti miinuspoolel. Seega on teeolud jätkuvalt talvised.

Õnneks on liiklejad Lõuna-Eestis talviste teeoludega seni kenasti hakkama saanud. Nagu tõdes Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk, oli prefektuuri tööpiirkonnas kella 11 seisuga politseile teaadolevalt juhtunud vaid üks liikluõnnetus.

«Kella 8.30 paiku sai politsei teate, et Tartu vallas Haava külas kaotas üks autojuht libedate teeolude tõttu masina üle kontrolli ja auto paiskus kraavi külili. Õnneks keegi viga ei saanud ja juhtumit lahendab kindlustus,» edastas Virk.

Ta lisas aga, et neist teelt väljasõitudest, kus keegi viga ei saa ning kolmandatele osapooltele varakahju ei põhjustata, ei pea ka politseile teatama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles