Stefan peab õigeks võrdsust kodutöödes

Copy
Stefan ja tema kihlatu Victoria
Stefan ja tema kihlatu Victoria Foto: Konstantin Sednev

Raadiol Elmar käis külas Stefan Airapetjan. Muu hulgas Valga stuudios Joy oma lauluoskust arendanud muusikul on käsil muutusterohke aasta. Peagi saab ta isaks. Kuid ta põnevust jätkub veelgi.

«Läksime hiljuti Portugali puhkama – see on mu naise lemmikpaik. Soovisin ta kätt paluda. Kihlumise moment oli väga romantiline,» meenutas ta.

Airapetjan tunnistas, et elas kooliajal seltskondlikus mõttes pigem tagaplaanil. «Ma ei olnud väga ihaldatud poiss. Gümnaasiumi perioodil olin küll veidi aktiivsem ja käisin ise naistel sabas, mingi hetk oli jälle vastupidi. Nüüd piisab mulle ühest neiust – Victoria on väga armas naine.»

«Meie suurimad ühised hobid on reisimine ja filmide vaatamine. Kuid meile meeldib rääkida ka raha ja finantside planeerimise teemadel. Victoria on suurepärane planeerija. Mõtleme ja plaanime koos, mil moel tulevikus hästi toime tulla,» lisas ta.

Muusik tõi välja, et kodused tööd ja tegemised on jaotatud elukaaslaste vahel võrdselt. «Muidugi üks asi on konkreetne: Victoria tahab vastutada ise riiete eest, et need oleksid pestud ja korras. Mina armastan aga väga süüa teha. Koristame koos, meil on robottolmuimeja ja see teeb õnneks palju tööd meie eest ära.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles