Tõrva on andnud naabritele kolm noort koolipapat

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Tõrvast pärit Tauno Tilk ütleb, et Viljandi Jakobsoni koolis töötatud aja jooksul on ta õppinud tundma nii õpilasi kui õpetajaid. «Tundsin, et just nüüd on hetk, kus tuleb astuda järgmine samm ja suunduda koolijuhi ametisse.»
Tõrvast pärit Tauno Tilk ütleb, et Viljandi Jakobsoni koolis töötatud aja jooksul on ta õppinud tundma nii õpilasi kui õpetajaid. «Tundsin, et just nüüd on hetk, kus tuleb astuda järgmine samm ja suunduda koolijuhi ametisse.» Foto: Moonika Pärna/Viljandi Jakobsoni kool

Veidi enam kui aasta jooksul on kolmest Tõrvaga seotud noorest mehest saanud koolidirektor naabermaakondades. On see juhuslik kokkusattumus või asjade loomulik käik?

Tõrvalane Karl Kirt (29) on Mulgimaal Viljandi vallas asuva Tarvastu gümnaasiumi direktor eelmise aasta augustist. Tema sõber ja kaaslinlane Romet Piller (26) on tänavu augustist Tartumaal Elva vallas asuva Rõngu keskkooli direktor. Vähem kui kuu aja pärast asub aga Viljandi Jakobsoni kooli juhina tööle Tõrvast tuule tiibadesse saanud Tauno Tilk (32).

«Olen Karli ja Rometi käekäiguga kursis ja tean, et ka neist on saanud koolijuhid. Mul on selle üle väga hea meel. Sest haridusse on vaja noori teotahtelisi inimesi, kes valmis sellesse panustama,» ütles Tilk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles