Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Lõuna-Eesti restoranid jõudsid parimate sekka

Copy
Kaks kolmest sõsarast: Kerti (vasakul) ja Triin Vissel oma Kolme Sõsara restoranis Lüllemäel. Eero Vabamägi
Kaks kolmest sõsarast: Kerti (vasakul) ja Triin Vissel oma Kolme Sõsara restoranis Lüllemäel. Eero Vabamägi Foto: Eero Vabamägi

Eesti restoranide teejuhisest White Guide 2023 leiab mitu Lõuna-Eesti toidukohta. Siin kandis kõige kõrgemini hinnatud restoran asub Pühajärve kalda ääres.

«Rõõm on tõdeda, et suutsime olla endiselt edukad meistriklassi tasemel ning aina tihedamaks minevas Lõuna-Eesti isikupäraste restoranide hulgas kõige kõrgemini hinnatud,» rõõmustas Otepääl asuva GMP Clubhoteli Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu.

Eriline filosoofia ja oma käekiri

Tagasi üles