Serviti tuli karikavõistlustel pronksile

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Pronksimängus valiti Serviti parimaks mängijaks Mathias Rebane.
Pronksimängus valiti Serviti parimaks mängijaks Mathias Rebane. Foto: Eesti käsipalliliit

Viljandis selgus käsipalli Eesti karikavõistluste poodiumikohtade jaotus. Poolfinaalidesse olid end mänginud Põlva käsipallitiim Serviti ja SK Tapa/N.R. Energy ning Viljandi HC ja Põlva/Arcwood.

Viljandlaste ja Põlva Arcwoodi kohtumine algas tasavägiselt. Perioodi lõpuks panid aga võõrustajad oma parema füüsilise vormi maksma ning garderoobi mindi nende 14: 10 eduseisul. Teise poolaja alguses kasvatas Viljandi järjest oma edu ja kohtumine lõppes nende 27: 17 võiduga. Arcwoodi resultatiivseim oli seitse väravat visanud Rasmus Käo.

Serviti ja Tapa meeskonna matš oli äärmiselt tasavägine ja juhtpositsioon vahetus pidevalt. Esimese poolaja lõpu terendades suutis Serviti haarata aga edumaa ja nii mindi teisele poolele vastu seisuga 13: 11.

Teisel poolajal kaotas Serviti eduseisu ning võistkonnad rabelesid viigiseisus, kuni Tapa juhtima läks. Kuigi Serviti suutis kolmeväravalisest kaotusseisust mängu tagasi tulla, siis viigist ei suudetud juhtima minna ning nii tuli Põlva meeskonnal tunnistada kibedat üheväravalist kaotust resultaadiga 26: 27. Selle sooritusega teenisid põlvakad välja pronksiväärilise kohamängu. Serviti resultatiivseim oli Henri Sillaste, kes viskas 26 väravast 15.

Pühapäeval leidis kolmanda koha mängus aset põlvakate duell, kui vastamisi läksid Serviti ning Põlva/Arcwood. Poolajapausile mindi Serviti 21: 5 eduseisus. Teine mängupool kulges samas rütmis ja Serviti võitis kohtumise 35: 20. Meeskonna resultatiivseim oli 11 väravaga Mathias Rebane. Seitse tabamust lisas Kermo Saksing.

«Realiseerimine oli peamine negatiivne külg,» kommenteeris Rebane finaalturniiri.

Kolmandale kohale tuldi koosseisus Jürgen Lepasson, Alfred Timmo, Hendrik Varul, Carl-Eric Uibo, Henri Hiiend, Indrek Neeme, Anatolii Chezlov, Arturs Meikšans, Henri Sillaste, Eston Varusk, Jürgen Rooba, Mathias Rebane, Andris Celminš, Kermo Saksing, Robin Oberg, Tõnis Kase ja Sander Sarapuu. Meeste treenerid on Kalmer Musting ja Rein Suvi. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles