Haanja lasketiir jäi enne suurvõistlust rahasüstita

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Järgmise aasta veebruaris Haanjas toimuvaks suurvõistluseks on hädasti vaja lasketiiru korrastada.
Järgmise aasta veebruaris Haanjas toimuvaks suurvõistluseks on hädasti vaja lasketiiru korrastada. Foto: Arvo Meeks

Haanjas peetava rahvusvahelise laskesuusavõistluse läbiviijad küsisid kultuuriministeeriumilt toetust, et korrastada lasketiir suureks mõõduvõtmiseks, kuid said eitava vastuse. Korraldaja kinnitusel jõuproov siiski ära ei jää.

Järgmise aasta veebruaris soovib MTÜ Spordiühing Võru Biathlon koostöös partneritega läbi viia IBU (rahvusvaheline laskesuusatamise liit) juunioride karikaetapi, kus osaleks 230 sportlast 30 riigist. Lisaks on võistlustega seotud umbes 150 inimest abipersonalina ja 110 vabatahtlikku.

«Võistlus on suur väljakutse meie piirkonna organisatsioonidele ja vabatahtlikele. Selleks, et see edukalt läbi viia, pöördume meie erinevate organisatsioonide ja ettevõtete poole palvega toetada võimaluste piires IBU karikaetapi korraldamist Haanjas,» kirjutas IBU Junior Cup Haanja OC president Juri Gotmans kultuuriministeeriumile. «Suursündmuse toetamine aitab kaasa spordiala populariseerimisele ja traditsioonide jätkamisele piirkonnas. Sündmus elavdab Võrumaa majandustegevust. Osalejad ööbivad Võrumaa ja Võru linna majutusasutustes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles