Kontsert toetab Valga varjupaiga loomi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Valga loomade varjupaik
Valga loomade varjupaik Foto: Tiit Loim

Valga gümnaasium korraldab koostöös piirkonna loominguliste inimestega täna kooli aulas heategevusliku ürituse «Hingele pai».

Aastalõpu rahu ja võlu, hämarus ja tasasus on imeline aeg jagada Valga gümnaasiumiga seotud inimeste kunsti, mis leiab väljenduse nii tantsu, laulu kui visuaalse loomingu teel. Kontserdi ajal maalivad Valga kunstnikud teoseid, ammutades inspiratsiooni esitatavast muusikast ning kontserdi teemast «Hingele pai».

Kontsert on tasuta.

Koostöös Valga loomade varjupaigaga kutsub koolipere kõiki inimesi kontserdil annetama nende neljajalgsete sõprade hüvanguks, kes on alles oma koha otsingul ning kelle heaolu on otseselt sõltuv inimeste headest tegudest.

Koolimajas saab annetada kahel viisil: andes oma rahapanuse aulas olevasse annetuskasti või osaledes kontserdil toimuval vaiksel oksjonil, kus enampakkumisel on sealsamas valmivad maalid. Kunstiteoseid maalitakse otse publiku silme all.

Lisaks on võimalik annetada otse Valga loomade varjupaigale, helistades annetustelefonile. Helistades numbril 900 7000, annetad 5 eurot; valides 900 7110, annetad 10 eurot ning valides 900 7125, annetad 25 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles