Tõrva sotsiaalosakonna etteotsa asus kogemustega juht

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tõrva vallavalitsuse sotsiaalosakonna juht Liisa Luht-Krimberg.
Tõrva vallavalitsuse sotsiaalosakonna juht Liisa Luht-Krimberg. Foto: Tõrva vallavalitsus

Esmaspäeval alustas Tõrva vallavalitsuse sotsiaalosakonna juhina tööd Liisa Luht-Krimberg.

Tegemist on oma valdkonda suurepäraselt tundva juhiga – selja taga on 13-aastane mitmekülgne töökogemus sotsiaalvaldkonnas ning sinna sisse mahub töötamine nii ametniku laua taga kui ka niiöelda põllul kohapeal.

Viimastel aastatel töötas Liisa Luht-Krimberg riigiasutuses ning kõige südamelähedasemaks peab ta erihoolekande valdkonda, teatas Tõrva vallavalitsus.

Tema südamesooviks juhina on jõuda kogukonnale lähemale ja olla heaks partneriks. «Uuel ametikohal soovin luua parendatud süsteemi valdkonna toimimisel, kättesaadavamad teenused ja info elanikele, tegeleda ennetustöö ning kaasava hariduse juurutamisega meie kogukonnas. Meie väärtus on meie oma inimesed,» rääkis Luht-Krimberg. «Pealinnast tagasi kolides oma kodukohta teadsin kohe, et soovin kodu lähedal asuvat tööd ning sellepärast sai ka Tõrva esimeseks eelistuseks.»

Vallavalitsuse sotsiaalosakonna juhi sõnul tal ülemäära vaba aega ei jää, sest nelja lapse kasvatamine on aeganõudev, kuid vähemalt paaril korral aastas viib ajaloo ja arhitektuuri armastus teda kuhugi ilusasse riiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles