Valgamaa naine pääses kümneaastasest kanepisõltuvusest (1)

Jaanika Elias
, reporter
Copy
Kui Margot Raid vaatab nüüd abielunaise ja emana tagasi oma senisele elule, siis usub naine katsumustele vaatamata, et küllap kõik pidigi niimoodi minema.
Kui Margot Raid vaatab nüüd abielunaise ja emana tagasi oma senisele elule, siis usub naine katsumustele vaatamata, et küllap kõik pidigi niimoodi minema. Foto: Erakogu

Valgamaalt pärit Margot Raid (29) on pikaajalise võitluse järel suutnud lahti rabeleda kanepisõltuvuse kütkeist. Kolmandat aastat Lootuse külas elav naine on end usu toel taas leidnud.

Margoti plikapõli möödus Tõrvas. Juba kuueaastaselt jättis tema hinge suure jälje vanemate lahutus. «Ema läks meie juurest ära. Jäime isa ja minust kolm aastat noorema õega kolmekesi. Kuid isa läks Tallinnasse tööle, mis tähendas, et esmaspäevast reedeni hoidsid meid õega kas tädi või teised sugulased,» meenutab Raid.

Lapsele oli nii suur muutus traumaatiline. Asja tegi veel hullemaks see, kui pisiõde mõne aja pärast ema juurde kolis. Isa aga leidis endale uue naise, kellest sai Margoti kasuema. Nende suhted olid jahedad ja Margot tundis end tihti väga üksikuna.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles