PILDID ⟩ Otepää valla korrakaitsjad pälvisid tunnustuse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy

Otepää vallavolikogu õigus- ja korrakaitsekomisjoni tavakohane jõustruktuuride tunnustamisüritus toimus teisipäeval Karupesa hotellis. Tunnustuse pälvisid Otepää valla kaitseliitlased, naiskodukaitsjad, päästjad, abipolitseinikud ja vabatahtlikud.

Jõustruktuuride esindajaid tänasid ja tunnustasid vallavanem Jaanus Barkala, vallavolikogu esimees Rein Pullerits ning vallavolikogu õigus- ja korrakaitsekomisjoni esimees Tarmo Kosk.

«Tänan kõiki jõustruktuuride esindajaid panuse eest Otepää turvalisuse tagamisel! Olen alati öelnud, et riigi- ja kodanikukaitses sõltub kõik inimestest, sellest, kui hästi on nad ettevalmistatud. Otepää vallas on olemas need tublid inimesed, kelle peale saab alati kindel olla,» ütles Jaanus Barkala.

«Keegi meist poleks osanud arvatagi, et aegadetagune mõiste – tsiviilkaitse, kaasaegse nimega kodanikukaitse – on täna tõusnud vägagi aktuaalseks, seda kahjuks seoses Ukrainas toimuvaga. Seda enam on vajalik tähelepanu pöörata neile, kes igapäevaselt vallakodanike turvalisust tagavad,» lisas Tarmo Kosk.

Jõustruktuuride tänuürituse korraldab igal aastal volikogu õigus- ja korrakaitsekomisjon.

Otepää valla tänukirja ja meene said: Urmas Kuldmaa, Rein Jüris, Mari Mõttus, Aleksander Mõttus, Esmar Naruski, Heikki Kadaja, Karl Kadaja, Vello Mekk, Rein Areng, Rando Undrus, Gunnar Arak, Kalle Selleke, Martin Peerna, Rita Pärnik, Helle Kuldmaa, Maive Vill, Andrus Sumberg, Taavi Sepp, Indrek Riivald, Avo Tarikas, Saamuel Stepanov, Erkki Teder ja Randel Uibopuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles