KUU AEGA KAOTSIS Politsei otsib Võrus kadunud meest

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Politsei otsib Võrus kadunud 59-aastast Aivarit.
Politsei otsib Võrus kadunud 59-aastast Aivarit. Foto: Lõuna prefektuur

Politsei palub jätkuvalt kaasabi, selgitamaks välja 59-aastase Võru elaniku Aivari asukohta, kes lahkus eelmisel kuul oma kodust ning pole sinna seni naasnud.

Murelikud lähedased pöördusid politsei poole, kui polnud oma pereliikmest juba nädalaid kuulnud. Nende sõnutsi olla Aivaril kombeks aeg-ajalt kodust kellelegi sõna jätmata lahkuda ning oma asju ajada, kuid sedavõrd pikaks ajaks mees kodust varem eemal pole olnud, teatas Lõuna prefektuur.

Otsingud seni tulutud

Politsei asus teate laekudes infot koguma ning mehe võimalikke viibimiskohti kontrollima. Suheldi nii kohaliku haigla personali, kaupluste ja piirkonnas asuvate ettevõtete töötajatega ning vesteldi ka lähedastega, kuid keegi neist ei ole meest viimase kuu jooksul näinud. Üle kontrolliti nii tema kodukoht Võru linnas kui ka teised paigad, kus mees tavatses käia, kuid seni teda leitud ei ole. Mehe mobiil on välja lülitatud ning puudub teadmine, kus ta olla võiks.

Kagu jaoskonna politseinik Talis Thal ütles Lõuna-Eesti Postimehele, et maastikuotsinguid raskendab praegu maha sadanud küllalt paks lumekiht. Samas ei ole ka teada, kuhu Aivar möödunud kuu alguses oma kodust liikus.

«Küll oleme aga kontrollinud korduvalt mehe kodu ümbrust ning teisi kohti, kus ta tavatses liikuda. Oleme suhelnud nii lähedaste kui ka kogukonnaga, muu hulgas vestelnud kohalike kaupluste töötajatega, kelle sõnutsi pole mees juba mõnda aega oma kodukauplust külastanud, kus muidu regulaarselt ikka käis,» rääkis ta.

Eestist lahkunud ei ole

Politsei otsib Võrus kadunud 59-aastast Aivarit.
Politsei otsib Võrus kadunud 59-aastast Aivarit. Foto: Lõuna prefektuur

Lisaks on politsei töötanud linna videokaamera salvestustega, kust oli mehe liikumist märgata viimati novembri alguses. «Kuhu mees aga pärast videokaamera vaatevälja jäämist edasi liikus, on teadmata,» sõnas Talis Thal. «Teada on seegi, et Eestist mees lahkunud ei ole ning töö tema asukoha tuvastamiseks jätkub nüüdki.»

Ehkki seni Aivari asukoha tuvastamisele kaasa aitavaid vihjeid inimestelt laekunud ei ole, ootab politsei jätkuvalt kõikvõimalikke tähelepanekuid numbrile 112.

Aivar on lühikest kasvu, umbes 167 sentimeetrit pikk, tal on hallid juuksed ja vuntsid. Peas kandis ta viimati musta nokamütsi, seljas tumedat jopet ning jalas siniseid teksapükse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles