Selgus Intsikurmu festivali toimumisaeg

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Põlva Intsikurmu festival 2022
Põlva Intsikurmu festival 2022 Foto: Taavi Sepp

Intsikurmu festival kuulutas välja toimumise kuupäevad ja alustas piletimüügiga.

Festival leiab Põlvas aset augusti esimesel nädalavahetusel, 4.–5. augustil. Kahe päeva jooksul on kavas mitmesuguseid ülesastumisi ja üllatusi, milles leidub korraldajate kinnitusel midagi uut ja huvitavat ka Intsikurmu kogenud külastajale.

Muusikaprogramm jaotub kahele suurele lavale ning keskendub põnevatele pärlitele alates alternatiivsetest koosseisudest kuni popini, moodustades mitmekesise terviku. Laval võib näha artiste nii Eestist kui välismaalt, alustavatest ansamblitest juba teada-tuntud tegijateni. Festivali esimesed esinejad hõigatakse juba peagi välja ning lõplik kava avaldatakse kevadel.

Kindlasti ei puudu Intsikurmult ka pere pisematele pühendatud ala koos fantaasiarikka programmiga Lastekurmu. Lisaks saab festivalialal nautida filme metsakinos, panna end proovile malealal ja kogeda maitseelamusi tänavatoidualal.

«Usume, et kaasaegset, muusikastiilide ülest ning kunstist inspireeritud rahvusvahelist festivali on võimalik korraldada ka väljaspool suurlinna,» ütles festivali peakorraldaja Mihkel Kübar. «Festivaliga tuletame nii kaugematele kui lähematele külastajatele meelde, et Lõuna-Eesti on koos Intsikurmuga ilus ja ainulaadne paik, mida tasub avastada.» LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles