Anett Kontaveit kogub oksjoniga raha koduta loomade heaks

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Maria Roosaare/Varjupaikade MtÜ

Eesti tennise esireket Anett Kontaveit pani juba kolmandat aastat järjest koostöös Varjupaikade MTÜga korraldatud heategevusoksjonile oma võistluskostüümid, tennisekotid ja muud tennisega seotud esemed. Kogutud raha läheb koduta loomade raviarvete tasumiseks.

Kuna lemmikloomade abistamine on Anett Kontaveitile väga südamelähedane, on ta varemgi koduta loomi toetanud. Möödunud aastal aset leidnud sarnase heategevusliku oksjoni kaudu kogus ta nende heaks 4565 eurot.

«Kahjuks on üsna tavapärane, et tänavalt või halbadest pidamistingimustest meie varjupaika saabuv loom on haige või vigastatud. Mitmed neist vajavad operatsioone ja muid veterinaarprotseduure, mis võivad osutuda väga kulukaks,» nentis Varjupaikade MTÜ kommunikatsioonijuht Anni Anete Mõisamaa. «Tänu Anett Kontaveiti varasemale panusele oleme saanud terveks ravida ja uutesse kodudesse saata hulga loomi.»

Oksjon toimub Varjupaikade MTÜ Facebooki-lehel, kuhu on üles riputatud kõikide esemete fotod koos kirjeldustega. Esemeid on kokku 12 ja panustamine käib igale eraldi. Oksjon lõpeb 13. detsembril kell 19. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles