Ukraina heaks on oodatud generaatorid ja soojad riided

LEPM
Copy
Talve tulekuga on Ukrainas vaja eelkõige vaja generaatoreid, gaasikiirgureid, akupankasid ja sooje riideid.
Talve tulekuga on Ukrainas vaja eelkõige vaja generaatoreid, gaasikiirgureid, akupankasid ja sooje riideid. Foto: Maanus Kullamaa/ Aparaator OÜ

Tõrva vallavalitsus ning Agrone OÜ koos Lääne-Virumaal paikneva Muru Motoklubiga koguvad Ukraina heaks annetusi.

Agrone OÜ ja MTÜ Muru Motoklubiga koguvad Ukraina toetuseks kuni 21. detsembrini olulisi asju talveperioodiks. Talve tulekuga on eelkõige vaja generaatoreid, gaasikiirgureid, akupankasid ja sooje riideid.

MTÜ Muru Motoklubi on panustanud Ukraina abistamisele alates esimeste sõjapõgenike saabumisega Eestisse. Nad on aidanud sõjapõgenike siin Eestis kui ka saatnud heategevusliku abi Ukrainasse koostöös Ukraina fondi CF Adjalyk poolse esindaja Sergey Krivenkoga.

Agrone OÜ aitab soetada MTÜ-le generaatoreid. Kes soovib anda enda panust generaatorite soetamisel, siis Valgamaa kontaktisikuks on Hummuli Agro juhatuse esimees Are Selge.

Tõrva Vallavalitsus aitab omalt poolt koguda sooje riideid ja muud vajalikku. Oodatud on eelkõige soojad kudumid, puhvid, soe pesu, pleedid, kindad, sokid ja tekid. Palume tuua ainult korralikke asju. Kogumispunkt asub Tõrva kultuurimajas. Annetused on oodatud 17. detsembrini.

Annetusi saab tuua alates esmaspäevast reedeni kella 12-st kella 18-ni ja laupäeval kella 10-st kella 14-ni Tõrva kultuurimaja esimesel korrusel olevatesse kogumiskastidesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles