Algas registreerumine tantsupäevadele

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
"Koolitantsu" peakorraldaja Raido Bergstein
"Koolitantsu" peakorraldaja Raido Bergstein Foto: Elmo Riig

Alanud on registreerumine järjekordsele Koolitantsu festivalile. Koolitantsu festivali sõnum «Tants on kunst» toob fookusesse tantsu kui lava- ja etenduskunsti.

Osalema on oodatud nii algajaid kui ka edasijõudnud 4–22-aastased tantsijad, laste ja noorte tantsuõpetajad ning noortega töötavad koreograafid. Olulised on eakohane lähenemine nii esinemisnumbrite sisus kui vormis ning laste oskuste rakendamine vastavalt nende võimekusele, andis teada festivali peakorraldaja Raido Bergstein.

Koolitantsu tantsupäevad jõuavad üle Eesti publikuni jaanuarist maini taas kolmeetapilisena. Maakondlikele tantsupäevadele on oodatud kõik noored huvilised nii tantsu- kui ka üldhariduskoolidest. Lavale pääsevad tantsud valib välja žürii ning lisaks toimuvad vestlusringid juhendajatega. Piirkondlikel esinemistel teevad osalevatest tantsudest valiku festivali kunstilised juhid ning Eesti noorte tantsu ühingu noortežürii, otsustades, kes saavad võimaluse esineda lõppkontserdil 7. mail Ugala teatris.

Tantse saab festivali tantsupäevadele registreerida Koolitantsu kodulehel 5. jaanuarini. Festivali korraldab Eesti tantsuagentuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles