Sportlasi tabas Käärikul tõenäoliselt viiruspuhang

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Sihtasutuse Tehvandi Spordikeskus juhatuse liige Kristjan Karis Kääriku spordikeskuse pallimängude hallis, kus sulgpallurid hiljuti võistlesid.
Sihtasutuse Tehvandi Spordikeskus juhatuse liige Kristjan Karis Kääriku spordikeskuse pallimängude hallis, kus sulgpallurid hiljuti võistlesid. Foto: Sille Annuk

Kääriku spordikeskuses kõhutõppe haigestunud spordisõpru tabas suure tõenäosusega viiruspuhang, kuid millega täpsemalt tegu oli, jäi uuringus selgusetuks. Salmonellaproovid olid igal juhul negatiivsed.

Detsembri alguses leidis Otepää vallas Kääriku spordikeskuses aset Eesti Sulgpalliliidu klubide karikavõistlus, kus osales peaaegu 200 sportlast ja spordisõpra. Osal sportlastel tekkisid võistluste ajal ning pärast seda kõhu- ja soolestikuprobleemid, mis väljendusid oksendamises ja kõhulahtisuses ning viimasest tulenevalt veepuuduses. Oli ka neid, kes pidid pöörduma haiglasse.

Spordikeskus suhtles võimalikult paljude osalejate ja treeneritega, sealhulgas võistluse korraldajatega, et välja selgitada terviserikke tagamaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles