Randvere armastab jõululaule väga

Copy
Johan Randvere Võru muusikakoolis asuva Steinway klaveri taga
Johan Randvere Võru muusikakoolis asuva Steinway klaveri taga Foto: Tomi Saluveer

Pianist Johan Randvere pakub detsembris kuulajatele muusikalist rännakut oma kontserttuuriga. Hiljuti käis suurema osa oma lapsepõlvest Võrus veetnud mees külas aga Raadios Elmar.

«Minul on jõulumeeleolu juba käes. Igal pool kõlavad jõululaulud ja need meeldivad mulle väga – nii juba lapsest saati. Muusika on minu hinnangul üks põhilisi asju, mis jõulumeeleolu tekitab,» sõnas pianist.

«Hakkan jõulumuusikat vaikselt kuulama juba novembri lõpust. Kuid meil on peres kaks poissi, kelle sünnipäevad on novembris. Seega mul naine ei luba jõulumeeleolu tekitada enne laste sünnipäevi. Kui sünnipäevad peetud, saan seda teha täiega,» muigas Randvere.

Jõulukuul on Randverel palju tööalast toimetamist. «Loodan, et pererahu säilib. Eile oli väga mõnus, naine oli kontserdil kaasas ja kõik oli kohe väga hästi. Kuid üldiselt tuleb tunnistada, et kilometraaži tuleb linnade vahel sõites kokku väga palju. Proovin olla hommikud ja ülejäänud vaba aja kenasti kodus ja siis tõepoolest päriselt kohal olla,» lausus Randvere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles