Uus pealik ja veebel asusid ametisse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Lõuna maakaitseringkonnas vastutuse üle andmise tseremoonia leidis aset Tartus.
Lõuna maakaitseringkonnas vastutuse üle andmise tseremoonia leidis aset Tartus. Foto: Henry Narits

Kaitseliidu Lõuna maakaitseringkonnas asusid ametisse uus pealik ja veebel.

Tartus Vabadussõja monumendi Kalevipoeg juures korraldatud pidulikul rivistusel andis Kaitseliidu Tartu maleva senine pealik kolonelleitnant Kaido Tiitus maleva lipu üle maleva uuele pealikule kolonelleitnant Raul Kütile.

Kütt sõnas neljapäeval toimunud tseremoonial, et nii Kaitseliidu Tartu malevat kui Lõuna maakaitseringkonda juhtima asumine on suur väljakutse. Seda eriti praegusel keerulisel ajal, kui meist mitte kaugel Ukrainas käib sõda ning ka kodus pole kriisid kuhugi kadunud.

Raul Kütt asub Kaitseliidu Tartu malevat ja samal ajal ka Lõuna maakaitseringkonda juhtima uuest aastast. Lisaks alustas 3. detsembrist ringkonna veeblina teenistust staabiveebel Andrus Gross. Senine pealik kolonelleitnant Kaido Tiitus ning endine ringkonna veebel staabiveebel Margus Isotamm jätkavad teenistust reservis.

Kaitseliidu Tartu malev on Eesti üks suurimatest Kaitseliidu malevatest, kuhu kuulub 1900 liiget. Tartu malev on Lõuna maakaitseringkonna juhtmalev ja selle juhtkond on ühtlasi ka maakaitseringkonna juhtkond, koordineerides nii Põlva, Sakala, Valgamaa ja Võrumaa maleva tegevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles