Uue nädala esimeses pooles pöörab ilm sulale

BNS
Copy
Ilmaprognoosi järgi pöörab ilm uuel nädalal sulale.
Ilmaprognoosi järgi pöörab ilm uuel nädalal sulale. Foto: Urmas Luik

Madalrõhkkonnad kostitavad jõulunädala alguses lume-, lörtsi- ja vihmasadude ning sulailmaga.

Keskkonnaagentuuri teatel on esmaspäeva öösel pilves selgimistega ilm. Lääne-Eestis sajab vihma ja lörtsi, on jäiteoht, Ida-Eestis sajab lörtsi ja lund ning kohati tuiskab. Pärast keskööd sadu hõreneb. Puhub edela- ja läänetuul 6-10, puhanguti kuni 13, saartel ja rannikul 10-15, puhanguti kuni 20 m/s.

Hommikuks tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni +3, Kagu-Eestis kuni -2 kraadi. Hommikul läheb külmemaks.

Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm, õhtupoolikul pilvisus hõreneb. Kohati sajab vihma, lörtsi või lund. Puhub edela- ja lõunatuul 6-11, saartel ja rannikul puhanguti 15, pärastlõunal saartel kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3, Lõuna-Eestis tuleb 4-7 kraadi külma.

Teisipäeva öösel pilvisus tiheneb. Saartele jõuab vihma- ja lörtsisadu, mis läheb üle lumeks ja laieneb edasi mandrile. Kohati tuiskab, on jäiteoht. Puhub edela- ja lõunatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 15, öö hakul saartel kuni 17 m/s. Hommikul tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis -1 kuni -4, saarte rannikul kuni +2, Ida-Eestis -5 kuni -10 kraadi.

Hommikul läheb lääne pool soojemaks. Teisipäeva päeval on peamiselt pilves ilm. Lääne-Eestis sajab vihma ja lörtsi, Ida-Eestis aga lörtsi ja lund ning kohati tuiskab. Õhtul läheb sadu kõikjal üle vihmaks. On jäidet. Puhub edela- ja lõunatuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s.

Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 0 kuni +5, Ida-Eestis 0 kuni -5 kraadi. Õhtuks läheb soojemaks.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Ajuti sajab vihma, sekka lörtsi. Puhub edelatuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Hommikul tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Kolmapäeva päeval on pilves ilm ning ajuti sajab vihma ja lörtsi. Puhub edela- ja lõunatuul 4-10, ennelõunal rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles