Argentina MM-i võit tegi lõunaeestlased õnnelikuks

Jaanika Elias
, reporter
Copy
Jalgpalli MM-i võitis Argentina, mille üle lõunaeestlased väga õnnelikud olid. Just selle tõttu, et Argentina oli seda võitu nii pikalt oodanud. Lisaks taheti näha Lionel Messi triumfi. Ka pildil olev Põlvamaa mees Jüri Varik hoidis finaalis pöidlaid just Argentinale.
Jalgpalli MM-i võitis Argentina, mille üle lõunaeestlased väga õnnelikud olid. Just selle tõttu, et Argentina oli seda võitu nii pikalt oodanud. Lisaks taheti näha Lionel Messi triumfi. Ka pildil olev Põlvamaa mees Jüri Varik hoidis finaalis pöidlaid just Argentinale. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Eile pakkus Kataris toimunud MM-i finaal põnevust kõigile jalgpallifännidele, sest penaltiseerias alistas Argentina senise maailmameistri Prantsusmaa. Tähena tõusis taevasse Argentina mängija Lionel Messi. Lõuna-Eesti inimesed eelistasidki rohkem just Argentinat.

Põlva naine Laura Koger soovis näha Argentina võitu. «Prantsusmaa meeskond on mulle nii ebasümpaatne juba eelmise MM-i ajast,» tõdes naine. Ta oli väga õnnelik, kui Argentina võitis, kuigi kogu mäng pakkus kuni viimse hetkeni põnevust.

Ka Põlva elanik Jüri Varik oli finaalis Argentina leeris. «Ma olin tõesti Argentina poolt, sest nad polnud 36 aastat MM-tiitlit võitnud. Minu lemmikmeeskonnad olid tegelikult nii Maroko kui Horvaatia, kes said väga head tulemused kirja (Horvaatia sai pronksi ja Maroko neljanda koha – toim). Finaali puhul toetasin Argentiinat just pigem selle tõttu, et nad pole nii ammu võitnud, aga muidu ma suur Messi fänn ei ole,» tõdes mees. Varik nautis mängu väga, sest lõpptulemus selgus ju alles penaltiseerias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles