Rõuge vallavolikogu näitas Nursipalu polügooni laiendamisele hambaid (2)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Rõuge vallavolikogu oli ühehäälselt nõus volikogu esimehe Mati Kuklase (pildil keskel) ette pandud eelnõuga, millega vallavõim end Nursipalu polügooni laiendamisele vastandas.
Rõuge vallavolikogu oli ühehäälselt nõus volikogu esimehe Mati Kuklase (pildil keskel) ette pandud eelnõuga, millega vallavõim end Nursipalu polügooni laiendamisele vastandas. Foto: Arved Breidaks

Rõuge vallavolikogu liikmed olid teisipäeva õhtul eranditult üksmeelsed kui otsustasid nimelisel hääletusel olla vastu kaitseministeeriumi plaanile hakata laiendama kaitseväe Nursipalu harjutusvälja viisil, nagu see on praegu käima lükatud.

«Rõuge vallavolikogu ei saa nõustuda kaitseministeeriumi plaanidega Nursipalu harjutusvälja laiendamise osas ja peame vajalikuks riigikaitseks vajaliku taristu korrektset planeerimist planeerimisseaduse kohaselt koos asukoha eelvaliku, vastavate analüüside ja mõjuhinnangute ning kaasava diskussiooniga,» on kirjas volikogu seisukohas.

Volikogu esimehe Mati Kuklase sõnul tingis volikogu-poolse seisukohavõtu rahvakoosolekutel kõlama jäänud seisukoht, et vallavolikogu peaks Nursipalu laiendamise küsimuses valima poole. Kas toetatakse ministeeriumi välja pakutud arendusplaani, mis toob kaasa 21 pere väljakolimise oma kodust ning veel rohkemate inimeste jäämise polügooni müra mõjuvälja, või ollakse sellele plaanile vastu.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles