Spordiliit Jõud tunnustas aasta tegijaid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Tunnustatud Põlvamaalt: Toomas Kivend (vasakult), Kurmet Karsna, Anne London ja Aivar London
Tunnustatud Põlvamaalt: Toomas Kivend (vasakult), Kurmet Karsna, Anne London ja Aivar London Foto: Erakogu

Eesti maakondade spordiliite ühendava spordiliidu Jõud eestvedajad vaatasid koos valdkonna särainimestega Pärnus toimunud pidulikul õhtul tagasi lõppevale aastale, rääkisid eesseisvatest väljakutsetest ning tunnustasid aasta tegijaid.

Aasta tegija tiitli pälvis 14. Eestimaa talimängude korraldustoimkonna esimees Risto Lindeberg, kes juhtinud Ida-Virumaa spordiliidu aastast 2018.

Lisaks autasustati spordiliidu Jõud aasta tegijaid kolmes maakondlikus kategoorias: noortetreener, kohaliku spordielu edendaja ja piirkondlik spordisündmus.

Põlvamaalt pälvis aasta noortetreeneri tiitli kergejõustikutreener ja kehalise kasvatuse õpetaja Toomas Kivend. Kohaliku spordielu edendaja tiitel läks Kagu Vibuklubile, mille juhendajad Anne ja Aivar London suudavad antud tegevust viia nii rahvaüritustele kui tiitlivõistlustele, võimaldades kõigil soovijatel saada oma eduelamus vibulaskmisest. Piirkonna spordisündmuse tunnustus kuulub Kurmet Karsna juhitavale Räpina spordiklubile kergejõustikpäeva korraldamise eest.

Valgamaal läks nii aasta noortetreeneri kui spordielu edendaja tiitel kergejõustiku valdkonnas tegutsejale. Aasta noortetreener on Tõrva spordiklubi Viraaž juht ja treener Viljo Grauding, aasta spordielu edendaja aga Valga spordiklubi Maret-Sport treener Riho Meri. Aasta spordisündmuse tiitel läks aga Valgamaa suusasarjale, mida korraldab Tanel Ojaste juhitav Otepää valla klubi Karupesa Team.

Võrumaal sai aasta noortetreeneri tiitli nii Võru spordikooli kui Võru korvpalliklubi võrkpallitreener Triin Ojasoo. Aasta spordielu edendajaks kuulutati puiduettevõtte AS Barrus juhatuse liige Andres Linnasaar. Parimaks spordisündmuseks sai aga Elyse Cup iluvõimlemises, mille korraldas võimlemisklubi Janika Võru osakond eesotsas Eliise Abeliga. Teadaolevalt oli tegu esimese iluvõimlemisvõistlusega Võru linnas läbi aegade.

Aunimetusi annab Jõud alates 2003. aastast üksikisikule või isikute rühmale, kelle töö ja tegevus on silma paistnud erilise tulemuslikkusega ja mõjutanud spordiliidu arengut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles