«Vallalise kaunitari» Ahti Lind pankrotist: ma loodan, et lähiajal läheb kõik paremaks

Jaanika Elias
, reporter
Copy
«Vallalises kaunitaris» osalenud Võrumaa mees Ahti Lind pankroti pärast pead norgu ei lase, sest järgmine aasta toob kindlasti uued võimalused.
«Vallalises kaunitaris» osalenud Võrumaa mees Ahti Lind pankroti pärast pead norgu ei lase, sest järgmine aasta toob kindlasti uued võimalused. Foto: Arvo Meeks

«Vallalises kaunitaris» osalenud Võrust pärit nelja lapse isa Ahti Lind maadleb hetkel keerulise perioodiga. Suvel kuulutas ta välja eraisiku pankroti ja nüüd tuli sama otsus teha ka ettevõtte puhul.

«Ma kuulutasin sellepärast pankroti välja, et kohtutäituritel on ükskõik ja nad tõstavad su kasvõi tänavale. Kuna mu ettevõttel tegevust ka ei ole, siis tundus see ainuõige lahendus olevat,» lausus Lind.

Kuigi ajad on rasked, ei lase Lind pead norgu. «Ma siin vaatan edasi, mis elu teeb. Valdkondadest jälgin müügimehe ja juhataja kuulutusi. Ma olen kogu aeg mingi tegevuse leidnud, seega ma palju ei muretse. Loomulikult oleks kergem, kui neid asju hetkel nii palju korraga kaelas poleks,» tõdes Lind.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles