Moodne armastus ⟩ Suhted, mis algasid internetist

Jaanika Elias
, reporter
Copy
Võru naine Elisabett Kleinert tutvus oma abikaasaga ühes tutvumisrakenduses. Nüüd on sellest möödas neli ja pool aastat.
Võru naine Elisabett Kleinert tutvus oma abikaasaga ühes tutvumisrakenduses. Nüüd on sellest möödas neli ja pool aastat. Foto: Erakogu

Kui vanasti tutvusid paarid tantsuõhtutel või tuttavate kaudu, siis nüüd on kõik hoopis lihtsam. Kolm Lõuna-Eesti naist räägivad, kuidas nad endale tutvumisäpist armastuse leidsid.

Võru naine Elisabett Kleinert leidis endale abikaasa sellisest äpist nagu Hot or Not (Kuum või mitte inglise keeles – toim). Tutvumisäpp toimib samal põhimõttel nagu Tinder – ehk siis kui teise inimese pilt meeldib, siis saab sellest märku anda. Kui teine teeb samamoodi, siis tulebki match ehk nii-öelda sobivus. «Mul oli tol ajal Microsofti telefon, millele polnud võimalik Tinderit alla laadida. Jõudsin seda vahelduva eduga kasutada poolteist aastat, kui abikaasaga seal tuttavaks sain,» meenutab Kleinert.

Naine lisab, et talle jäi tulevane abikaasa esimesena silma. «Tema mõtles, et vaatab viis tüdrukut üle veel ja siis kustutab rakenduse. Esimene või teine tüdruk olingi mina ja tuli sobivus. Ta kirjutas mulle ja jäimegi kirjutama,» on Kleinert õnnelik. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles