Uus majandusspetsialist tegi elus kannapöörde

LEPM
Copy
Mari Mandel-Madise.
Mari Mandel-Madise. Foto: Kanepi vallavalitsus

Kanepi vallavalitsuse majandusosakonnaga liitus Mari Mandel-Madise, kelle tööülesannete hulka kuuluvad hanked, vallale kuuluva hoonestatud kinnisvara haldamine ning teehoid, liikluskorraldus ja tänavavalgustus.

Majandusspetsialistina töötav Mari Mandel-Madise usub, et oma senisele töökogemusele ja oskustele tuginedes suudab ta Kanepi vallavalitsuse majandusosakonnale pakkuda vajalikku lisaväärtust. Ta on varasemalt töötanud rahandusministeeriumis projektide ettevalmistatud hankedokumentatsiooni kontrolli ning hangete läbiviimisega, osalenud rahandusministeeriumi poolse spetsialistina hangete hindamistel vaatlejana, vastutanud rahandusministeeriumi välisvahendite osakonnas struktuurivahendite järelevalve korralduse eest Eestis. Varasemalt on Mandel-Madise vastutanud ka Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse rahastatud struktuurivahendite toetuste ja programmide rakendamise järelevalve toimimise eest.

Mari Mandel-Madisel on kõrgharidus finantsjuhtimise erialal. Selle aasta alguses tegi ta koos abikaasaga elus kannapöörde ning vahetas oma senise elu Tallinnas Magari küla vastu. Vabal ajal meeldib talle veeta aega koos perega, koeraga jalutada, suvel järves ujuda, reisida ja oma uues kodus aia rajamisega tegeleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles