Tomi Saluveer pälvis parima taustajõu tiitli

Sirli Homuha
, peatoimetaja
Copy
Lõuna-Eesti Postimehe ajakirjanik Tomi Saluveer pälvis parima taustajõu tiitli.
Lõuna-Eesti Postimehe ajakirjanik Tomi Saluveer pälvis parima taustajõu tiitli. Foto: Arvo Meeks

Nii nagu suurem osa Lõuna-Eesti Postimehe toimetuse liikmetest, nii on ka ajakirjanik Tomi Saluveer lehe juures töötanud selle loomisest peale. Viie aasta jooksul, mil Lõuna-Eesti Postimees on Põlva-, Valga- ja Võrumaal ilmunud, on Tomi Saluveeril olnud suur panus mõjukate erilehtede edetabeli koostamises ning majanduslugude kirjutamises.

«Tomi tugev külg on tema tugevad majanduslood. Ettevõtluslehe ja majanduslugude tõeline alustala, kes on alati kursis kõigi ettevõtjate murede ja rõõmudega. Lisaks alati teab, millal miski kallineb või odavneb,» iseloomustavad teda kolleegid.

Tomi Saluveer osaleb ka kõigil kolme maakonna ettevõtlusžüriide töös. Lisaks on Tomi väga põhjalik: kontrollib igasugustest andmebaasidest, et kellelgi ei oleks võlga ja et poleks taustal mingeid plekke, enne kui me kedagi tunnustama asume. Sellise põhjalikkuse ja kirega valmivad ka tema teised lood.

Aasta taustajõu tiitli mõte on esile tõsta tegusid ja tegijaid, kes on ära teinud tohutu töö, mis kohati ehk nähtamatuks jääb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles