Ekstreemspordihalli tegevus tekitab küsimusi

Jaanika Elias
, reporter
Copy
Kindlaid lahtiolekuaegu ekstreemspordihallil selle tegevuse eestvedaja Lauri Lombi sõnul tõesti pole, kuid kõik, kes soovivad sõitma minna, saavad seda teha.
Kindlaid lahtiolekuaegu ekstreemspordihallil selle tegevuse eestvedaja Lauri Lombi sõnul tõesti pole, kuid kõik, kes soovivad sõitma minna, saavad seda teha. Foto: Arvo Meeks

Valga valla elanik Janely Augas on mures Valgas Võru tänaval asuva ekstreemspordihallis toimuva pärast. Tema sõnul viibib halli tegevuse kauaaegne vedaja Lauri Lomp seal viimasel ajal vähe ja jätab võtmed lastele, see pole aga kuigi turvaline. Lomp etteheidetega ei nõustu.

Augasele tekitab pahameelt eelkõige asjaolu, et noored pannakse ekstreemspordihalli eest vastutama. «Seal on teatud lapsed, kes on Lauri Lombi usalduse pälvinud, neil on halli võti. Nemad siis vastutavad korra eest, vajadusel koristavad ja teevad selle lahti või panevad kinni.»

Üks nendest vastutajatest oli vahepeal ka tema enda üheteistaastane poeg. Augas ise oli sellele väga vastu ja see, kui Lomp Haugase pojalt võtme võttis, oli emale kergendus. «Mu poega narriti seal ja ta reageeris väga tormiliselt sellele. Keegi õnneks haiget ei saanud, aga Laurile see ei meeldinud. Ta mainis, et poiss on usalduse kaotanud ja võttis võtme ära.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles