Pühajärve jaanituli 2023 esinejad on selgunud

LEPM
Copy
Pühajärve jaanituli 2021.
Pühajärve jaanituli 2021. Foto: Martin Dremljuga

Tänavusel Pühajärve jaanitulel astuvad lavale parimad kodumaised artistid ning välismaa tantsumuusika tipud Showtek ja Sub Focus.

Välisartistide nimekirja täiendavad Brooks (Holland), Sam Collins (Saksamaa), Macky Gee ja Kanine (mõlemad Suurbritannia).

22. ja 23. juunil 2023 toimuva Pühajärve jaanitule peaesineja Showtek on ülemaailmselt tunnustatud Hollandi produktsiooniduo, mille moodustavad vennad Wouter ja Sjoerd Janssen. Duo signatuurlood "Booyah", "Cannonball" ja "We Like to Party" kirjeldavad tänapäevase tantsumuusika kõla ja on hinnatud valdkonna suurimate nimede poolt. Showteki peetakse tantsumuusika pioneeriks, kes on tõusnud rahvusvahelisele areenile meeldejäävate festivalihümnidega. Suure energiaga esinemiste poolest tuntud Showtek on üles astunud maailma suurimatel festivalidel nagu Tomorrowland, Ultra Music Festival, Coachella ja Electric Daisy Carnival. Käesoleval aastal ilmub duo sulest ka uus album.

Kahepäevase festivali jooksul kütab Pühajärve pargi kuumaks ka Eesti muusikaparemik. Suve esimese ülesastumise teeb Nublu. Pealaval on võimsa show'ga tagasi räpipunt 5Miinust ning kohal on ka Pühajärve jaanitule residendid Terminaator ja Smilers. Kahel päeval astuvad lavale veel Karl-Erik Taukar, Shanon, Púr Múdd, Liis Lemsalu ja Merilin Mälk. Lisaks on oodata üllatusi, sest festivaliprogramm ei ole lõplik.

Osaleda saab traditsioonilistes lõbusates jaanipäevamängudes ja sooritada benji-hüppeid Pühajärve kohal. Mõne sammu kaugusel kontserdipaigast asub Pühajärve kaldal telklaager, mis on avatud kõikidele festivalikülastajatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles