Tunnustatud Põlva pedagoog innustab sportima tervet kooliperet

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Aasta spordisõbralikem õpetaja, Põlva kooli kehalise kasvatuse õpetaja Ulvi Musting mängib hea meelega korvpalli – see on üks tema suuri lemmikalasid.
Aasta spordisõbralikem õpetaja, Põlva kooli kehalise kasvatuse õpetaja Ulvi Musting mängib hea meelega korvpalli – see on üks tema suuri lemmikalasid. Foto: Maarius Suviste

Äsja üle-eestilise tiitli – aasta spordisõbralikem õpetaja – pälvinud Ulvi Musting on enam kui 40 aastat lastele tarkusi jaganud. «Raske ei ole, aga kerge ka ei ole,» võtab ta töötatud aja muiates kokku.

«Lapsed on toredad. Mulle meeldib nendega tegeleda. Tõesti meeldib,» ütleb Põlva kooli pikaaegne kehalise kasvatuse õpetaja. Aga mida peab tegema, et saada Eesti koolispordiliidu välja antava tunnustuse osaliseks, seda aasta spordisõbralikem õpetaja esimese hooga öelda ei oskagi.

«Arvan, et see on mitmete aastate töö, mida on tähele pandud,» tõdeb ta hiljuti suurel sporditähtede galal saadud tiitli kohta. Auhinna eesmärk on tunnustada õpetajaid, kes südameasjaks võtnud koolispordi ja liikumisharrastuse propageerimise Eesti laste hulgas. «See oli suur üllatus ja tore ikka, aga minu puhul on küll nii, et see, mida me koolis teeme, on meeskonnatöö. Ei ole nii, et ainult üks inimene teeb. Üks on lihtsalt kauem koolis olnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles