Vallajuht: Rõuge vallal pole sellisena tulevikku (2)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Nursipalu harjutusvälja laiendamine toob Rõuge vallavolikogu esimehe Mati Kuklase sõnul uute töökohtadega kasu Võru linnale ja vallale, kuid Rõugele jäävad osaks vaid kaikuvad paugud.
Nursipalu harjutusvälja laiendamine toob Rõuge vallavolikogu esimehe Mati Kuklase sõnul uute töökohtadega kasu Võru linnale ja vallale, kuid Rõugele jäävad osaks vaid kaikuvad paugud. Foto: Arvo Meeks

Üheaegselt Nursipalu harjutusvälja laiendamisest tekkinud murede murdlainetusega tuleb Võrumaa kunagisel mustervallal Rõugel tulla toime ähvardava maksejõuetusega. Vallavolikogu esimees Mati Kuklane tõdeb, praegusel kujul pole Rõuge vallal tulevikku.

Olite Võrumaal üks esimesi, kes Nursipalu harjutusvälja laiendamise plaanist 10. oktoobril aimu sai. Mis on selles asjas kolme kuu jooksul selgemaks saanud?

Esialgne plaan oli ikka täiesti jahmatav: piirid olid märgatavalt suuremad, nõudmised jõhkramad. Elamisi, mis riigil oli vaja välja osta, oli umbes saja ringis. Lubati igasugust koostööd, lubati valda toetada, kui oleme positiivsed. Öeldi, et võime teile finantsabi pakkuda ja kaalutakse ka kortermaja ehitamist.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles