Kirikuõpetajale prantsatasid keset linna pähe jäätükid (5)

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Rõuge kirikuõpetaja Mait Mölder ennast suureks kannatanuks ei pea ning kellegi karistamist ei nõua. Küll aga võiks tema sõnul olla rohkem märkamist ja hoolimist.
Rõuge kirikuõpetaja Mait Mölder ennast suureks kannatanuks ei pea ning kellegi karistamist ei nõua. Küll aga võiks tema sõnul olla rohkem märkamist ja hoolimist. Foto: Arvo Meeks

Võrus maja katuselt alla prantsatanud jäätükkidega pihta saanud kirikuõpetaja tõdeb, et alati ei piisa, kui suunata jääpurikate pärast pilk üles – tuleb vaadata ka enda ette maha.

Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Rõuge Maarja koguduse õpetaja Mait Mölder oli kõnealuse maja välisukseni jõudnud, et sisse astuda, kui korraga see juhtuski: ühekorruselise maja viilkatuselt libises talle hooga pähe terve rida peopesasuuruseid jäätükke.

«Ega ma neid alla tulemas näinud. Esimese hooga ei saanudki aru, mis oli juhtunud,» meenutas ta eelmise aasta lõpus aset leidnud juhtumit. «Valu kohe ei tundnud. Kõigepealt käis pauk ära ja alles siis vaatasin, et mantel on jääpuru täis. Pühkisin puhtaks, läksin majja sisse ja siis sain aru, et olen jääga pihta saanud.»

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles