Serviti jätkab võidulainel seilamist

LEPM
Copy
Põlva Servitit alustas Balti liiga nädalavahetust 32:24 võiduga.
Põlva Servitit alustas Balti liiga nädalavahetust 32:24 võiduga. Foto: Taavi Nagel

Sel nädalavahetusel võitlevad Eesti klubid järjekordsete Balti liiga võidupunktide eest. Viienda mänguvooruga tegid algust laupäeval Põlva Serviti, kes võõrustas Leedu VHC Šviesat, ning SK Tapa/N.R. Energy, kes kohtus samuti kodupubliku ees Läti meeskonna ZRHK Tenax Dobelega. Ka sel korral ei suutnud vastasmeeskond Servitit üle mängida ning põlvakad alustasid Balti liiga nädalavahetust 32:24 võiduga.

Serviti tõestas oma tugevust taas

Henri Sillaste kolm tabamust koos Jürgen Rooba kahe väravaga viisid Serviti silmapilkselt juhtima. Mängitud oli 10 minutit ning Põlva mängumehed juhtisid seisuga 7:2. Hoolimata asjaolust, et Serviti teenis viie minuti jooksul kaks kaheminutilist eemaldamist, püsis võõrustajameeskond mängus ning 20. minutiks oli seis 13:9 Servitile. Esimese poolaja lõpuks oli Šviesa küll suutnud vahemaad vähendada kolme värava peale, kuid Serviti siiski võitis mängu esimese poole seisuga 17:14. Ka teist poolaega alustas Serviti tugevamalt, kui tegi kolmeväravalise spurdi. 40. minutil viis Andris Celminši värav Serviti kuue punktiga ette, mille pealt kasvatas Põlva meeskond üürikeseks ajaks vahemaa seitsme värava peale. Samas hoos jätkati ning sellega teenis Serviti endale magusa 32:24 võidu.

Serviti ridadest tõusis esile Henri Sillaste, kes viskas kaheksast väravast kaheksa. Jürgen Rooba ning Alfred Timmo lisasid mõlemad seitse väravat. Šviesa resultatiivseimaks kujunes Eimantas Sinkevičius kuue tabamusega.

“Täna kohe algusest kaitse pidas ja saime oma kiiretega vahe sisse tehtud,” kommenteeris Jürgen Rooba. “Mõned eksimused üks versus üks kaitses olid, aga õnneks rünnakul suurt mõõna ei tekkinud ja vahe pidas lõpuni vastu. Meie väravavahtide esituse tooksin ka eraldi positiivse poole pealt välja,” kiitis Rooba.

Üldtabel B-alagrupis

  1. Põlva Serviti – 7 mängu / 14 punkti

  2. VHC Šviesa – 7 mängu / 9 punkti

  3. SK Tapa/N.R. Energy – 6 mängu / 7 punkti

  4. ZRHK Tenax Dobele – 6 mängu / 6 punkti

  5. HC Amber – 7 mängu / 2 punkti

  6. HC Tallinn – 5 mängu / 0 punkti

Laupäevase mängupäeva tulemused

Põlva Serviti – VHC Sviesa 32:24

SK Tapa/N.R Energy – ZRHK TENAX Dobele 25:28

Granitas-Karys – ASK Zemessardze/LSPA 33:21

HC Dragunas – HK Ogre/HYDROX 39:32

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles