Otepää endiste vallajuhtide kohtuasi jätkub

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Kohtuotsuse kuulutamine Tartu maakohtus mullu novembris. Pildil (vasakult) Kaido Tamberg ja tema kaitsja vandeadvokaat Sirje Must, Kajar Lepik ja tema kaitsja vandeadvokaat Anu Vilt ning vandeadvokaat Rein Napa ja Viktor Haljaste.
Kohtuotsuse kuulutamine Tartu maakohtus mullu novembris. Pildil (vasakult) Kaido Tamberg ja tema kaitsja vandeadvokaat Sirje Must, Kajar Lepik ja tema kaitsja vandeadvokaat Anu Vilt ning vandeadvokaat Rein Napa ja Viktor Haljaste. Foto: Maarius Suviste

Otepää endiste vallajuhtide kohtusaaga jätkub Tartu ringkonnakohtus. Kui kaitsjad taotlevad kohtualuste õigeks mõistmist, siis prokurör kolme kuud šokivangistust.

Tartu maakohus mõistis eelmisel aastal Otepää endise vallavanema Kaido Tambergi ja eksabivallavanem Kajar Lepiku süüdi omastamises ning karistas neid tingimisi vangistusega.

Pahateod pandi süüdistuse kohaselt toime aastatel 2016–2019. Tamberg oli sel perioodil esmalt Sangaste vallavanem ja hiljem Otepää vallavanem ning Lepik Sangaste abivallavanem ja hiljem Otepää abivallavanem, ühtlasi ka vallavalitsuse liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles