Käsipallurite jõuproov lõppes viigiga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
11 väravaga aitas Serviti meeskonda Alfred Timmo.
11 väravaga aitas Serviti meeskonda Alfred Timmo. Foto: Taavi Nagel

Serviti ning Viljandi HC käsipallurid kütsid kolmapäeval Põlva Mesikäpa halli korralikult kuumaks, kui pakkusid fännidele tõelise võitluse.

Serviti jäi juba mängu alguses taha ning oli poolajaks 15: 19 kaotusseisus. Suurim vahe oli kuueväravaline, ent teisel poolajal võitles Serviti end ka paaril korral juhtima. Lõpptulemuseks kujunes 32: 32 viik. 11 väravaga aitas Põlva tiimi Alfred Timmo ja kaheksa väravat sai kirja Jürgen Rooba.

«Andsime kergelt initsiatiivi Viljandile. Esimesel poolajal tegime palju lihtsaid vigu ning vastane sai seetõttu kergeid väravaid,» nentis Serviti peatreener Kalmer Musting. «Olime tagaajaja osas, skoor oli väga suur ning mängutempo korralik. Teisel poolajal parandasime oma tegevust, väravas seisis hästi korralikult noor Andero Viljus ning tänu tema tõrjetele ja kaitse parandamisele saime rünnaku paremaks. Mängu lõpus olid mõlemal poolel oma võimalused.»

24. jaanuaril kohtub Serviti meistriliigas võõrsil SK Tapa/N.R. Energyga ning 29. jaanuaril kodusaalis Balti liiga mängus HC Tallinnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles