Lüllemäe restoran pääses esikümnesse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Õed Kerti Vissel (vasakul) ja Triin Vissel restoranis.
Õed Kerti Vissel (vasakul) ja Triin Vissel restoranis. Foto: Eero Vabamägi

Restoranide broneerimiskeskkond DinnerBooking tõi uue aasta algul välja kümme Eesti restorani, mis avaldasid külastajatele mullu enim muljet.

Edetabel põhineb külastajate jäetud tagasisidel restoranidele. Külastajad hindasid muu hulgas nii teenindust, atmosfääri kui ka toidu hinna ja kvaliteedi suhet.

Lüllemäel tegutsev restoran Kolm Sõsarat pälvis edetabelis kõrge teise koha. Restoranis löövad kaasa kõik õed – maitsekooslusi loob Kerti, külalisi tervitab Triin ja aiasaaduste eest hoolitseb Kadri.

«Oleme Lüllemäel tegutsemise aja jooksul andnud endast parima, et olla pidevas arengus nii kokakunstis, jätkusuutlikes valikutes kui ka teeninduses. Seejuures on pühendumine meie külalistele nii maitseelamuse kui ka külalislahkuse pakkumisel just see miski, mis meid aina paremaks saama innustab. Oleme väga liigutatud, et meie külalised on meid nõnda lahkelt tunnustanud,» ütles restorani majaperenaine Triin Vissel.

Aasta edetabel on koostatud 9323 hinnangu põhjal. Esikoha võitis Kloogarannas asuv Lahepere Villa, kolmanda koha Tartus asuv Hõlm. Ülejäänud esikümnesse pääsenud restoranid asuvad Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles