Politsei tabas kahtlase päritoluga tööriistadega kaubitseja

Tiit Loim
, reporter
Copy
Politsei sai Kagu-Eestist teate ühe sõiduki kohta, millest oli müügiks pakutud kahtlase päritoluga kaupa.
Politsei sai Kagu-Eestist teate ühe sõiduki kohta, millest oli müügiks pakutud kahtlase päritoluga kaupa. Foto: Lõuna prefektuur

Politsei sai täna Võrust teate ühe sõiduki kohta, millest oli müügiks pakutud kahtlase päritoluga kaupa. Politsei tegi kauplemisele kiire lõpu.

Tähelepanelik kodanik andis taolisest intsidendist ja oma tähelepanekutest teada numbril 112. Peagi õnnestus ka politseipatrullidel kirjeldusele vastav sõiduk tabada ning asjaolusid kontrollida, kirjeldas oma sotsiaalmeediakontol veebipolitseinik Janar Koemets.

Mootorsõidukijuhi kontrollimisel selgus, et viimasel puudus kehtiv juhtimisõigus. Müügiks pakutava kauba uurimisel selgus, et esemetele olid peale kleebitud tuntud brändide kleepsud. «Masinas oli erinevaid tööriistu, millel olid kaubamärgi võltsimise tunnused. Asjad võeti politsei kätte hoiule ning isikud toodi asjaolude selgitamiseks politseimajja,» täpsustas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk.

Tänu inimeste tähelepanelikkusele ja politsei sekkumisele sai loos kirjeldatud isiku taoline kauplemine kiire lõpu.

Info ja tähelepanekud igasugustest kauba pakkujatest on alati oodatud numbrile 112.

Politsei hoiatab, et juhul kui inimene siiski ostab eseme taolise «kauba» müüjalt ning hiljem leiab end olukorrast, kus soovib kaubast loobuda, siis eraisikute lepingulistes suhetes tarbijaõigused ei kehti – eraisikute vahelisele lepingule kohalduvad ainult need tingimused, milles osapooled kohapeal kokku leppisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles