Valgalast otsivad kahe riigi korrakaitsjad

Tiit Loim
, reporter
Copy
Politsei palub kaasabi selgitamaks välja 52-aastase Vahuri asukohta, keda viimati nähti 8. jaanuaril ning kelle asukoht pärast seda on teadmata.
Politsei palub kaasabi selgitamaks välja 52-aastase Vahuri asukohta, keda viimati nähti 8. jaanuaril ning kelle asukoht pärast seda on teadmata. Foto: PPA

Kuigi vihjeid on laekunud üle Eesti, pole politseil seni õnnestunud leida nüüdseks enam kui kaks nädalat kadunud olnud Vahurit, keda viimati nähti tema elukohas Valgas.

Vahurit (52) nähti viimati Valgas Uuel tänaval oma korteris 8. jaanuaril. Pärast seda ei ole mees koju naasnud ning muretsetakse, kas temaga on kõik korras. Kodust lahkudes jättis mees ukse lukutamata, mis ei ole talle tavapärane. Ka ei ole ta kodust varem nii pikalt ära käinud.

Valga piirkonnapolitseinik Marek Käis lausus, et politseile on laekunud vihjeid pea igast Eesti otsast, et Vahurile sarnast meest on siin-seal liikumas nähtud. Neid vihjeid on ka kontrollitud, kuid paraku seni need mehe leidmiseni veel viinud ei ole. «Praegu tegelebki politsei peamiselt vihjete kontrollimise, info töötlemise ning kogukonnaga suhtlemisega,» lausus Käis.

Koostööd on tehtud ka vabatahtlikega, kellega ühes on kontrollitud mitmeid aadresse ning viibimispaiku, kus mees aega veeta võiks. «Üle oleme vaadanud ka piirkonna valvekaamerad, kuid sinnagi ei ole mehe liikumine salvestunud. Ühe versiooni kohaselt võib mees olla suundunud ka Läti Vabariiki, kus ta muidu aeg-ajalt töid tegemas käis. Selle versiooni kontrollimiseks oleme aktiivselt suhtluses Läti politseinikega, kuid praegu ka seal pool piiri mehe asukohta tuvastatud ei ole. Politseitöö mehe leidmiseks jätkub,» lisas Käis.

Tavaliselt liigub mees Valga ja Valka vahet, kuid välistada ei saa ka teisi piirkondi. Kui keegi on otsitavat meest pärast 8. jaanuari näinud, palub politsei sellest teada anda numbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles