Vallavanemale umbusalduse avaldamine märkis Valgas valimislahingu algust (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Umbusaldusavalduse saanud Valga vallavanem Monika Rogenbaum tõdes, et probleeme esineb, aga nende juured on siiski kaugemal kui tema tegevuses.
Umbusaldusavalduse saanud Valga vallavanem Monika Rogenbaum tõdes, et probleeme esineb, aga nende juured on siiski kaugemal kui tema tegevuses. Foto: Tiit Loim

Valga vallavolikogu Keskerakonna saadikud algatasid kolmapäevasel istungil umbusalduse vallavanem Monika Rogenbaumi vastu. Kuna allkirja andis vaid kuus saadikut, pole umbusaldamise õnnestumise tõenäosus siiski kuigi suur.

Umbusaldusele allkirja andnud Keskerakonna fraktsiooni liikmed Alar Nääme, Ester Karuse, Anastasya Kikkas, Oleg Vahrin, Julia Belova ja Rein Randver edastasid avalduses, et nende ajend on vallavanema ja tema juhitud valitsuse «varjatud, ebakompetentne ja seadusevastaste tunnustega asjaajamine, järjepidev valla maine kahjustamine ning ametist tuleneva vastutuse ja kohustuste vajaliku tähelepanuta jätmine».

Põhjuste seas heidavad nad esmalt ette suutmatust korraldada Valga linna lasteaedades kvaliteetne toitlustamise teenus. Nende sõnul on sellega seonduv valla elanikkonnas juba mõnda aega pahameelt külvanud ning tekitanud umbusaldajate hinnangul vallale ka mainekahju.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles