Valga stuudio usub endiselt imedesse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Lavale astub umbes 150 stuudio Joy ridades tegutsejat.
Lavale astub umbes 150 stuudio Joy ridades tegutsejat. Foto: Stuudio Joy

Valgas tegutsev stuudio Joy usub oma eestvedaja Marina Jerjomina sõnul jätkuvalt imedesse. Neid imesid jagavad nad ka täna Valgas aset leidval kontserdil.

«Leian, et igaüks meist peaks uskuma imedesse. Sageli unistame millestki ebareaalsest ja raskesti saavutatavast. Arvame, et see ei saa kunagi tõeks. Kuid unistused sünnitavad tegusid ja me muudame tasapisi, väikeste sammudega unistuse eesmärgiks. Ja siis saab kõik, mida tahtsime, reaalsuseks. Ja kui imed sünnivad, saab ka maailm meie ümber paremaks,» rõhutas Jerjomina. Seda mõtet kannab ka stuudio tänane kontsert Valga kultuuri- ja huvialakeskuses.

Nii on stuudio tiimi kuulujate koostöös kokku saanud täiesti uus programm, mis koosneb nii lauludest kui tantsudest. Joyle omaselt on kava igas mõttes kirev. Seda nii ülesastujate vanuselise jaotuse poolest kui ka stiililiselt. Stuudio üks tunnusjooni on seegi, et laule esitatakse mitmes keeles. Tänavu kõlavad need Jerjomina sõnul eesti, inglise, serbia, vene, korea, ukraina ja mustlaskeeles.

Kokku on kavas 25 esinemisnumbrit, laval on 150 stuudiopere liiget, lisaks külalised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles