Nädala esimene pool tuleb osaliselt päikseline

LEPM
Copy
Päikeseline talveilm.
Päikeseline talveilm. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Enne neljapäeval Norra rannikule jõudvat tormist madalrõhkkonda tuleb eeloleva nädala esimene pool veel suhteliselt vaikne ja isegi päikseline, termomeetrinäidud kõiguvad öiste krõbedate miinuste ja päevaste kergete plusskraadide vahel

Keskkonnaagentuuri teatel on esmaspäeva öö hakul pilves ilm ja sajab lund. Pärast südaööd loode poolt sadu lõpeb ja pilvisus hõreneb. Paiguti tuiskab. Puhub läänekaaretuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Pärast keskööd tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, saarte rannikul kuni +1 kraadi. Varitseb jäiteoht. Esmaspäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub loode- ja põhjatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi.

Teisipäeva öösel on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 2-8 m/s. Külma on 3-9, kohati kuni 14 kraadi. Saartel ja läänerannikul jääb termomeetrinäit -3 ja +1 kraadi vahele. Hommikul läheb mõnevõrra soojemaks. Teisipäeva päeval on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 3-9, saartel puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +3, ennelõunal Kagu-Eestis kuni -7 kraadi.

Kolmapäeva öösel pilvisus tiheneb. Kohati sajab vähest lund, lörtsi või vihma. Puhub edelatuul 4-10, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2, Kagu-Eestis kuni -6 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab veidi. Puhub edelatuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4, Kagu-Eestis kuni -2 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles