Galerii ⟩ Rahvusvahelisel võistlusel Haanjas asuvad starti 14 noort Eesti laskesuusatajat

Arvo Meeks
, fotograaf
Copy

Sel nädalal, 8.–11. veebruarini peetakse Haanjas IBU juunioride karikasarja etapp, kus tuleb rahvusvahelises konkurentsis starti 14 noort Eesti laskesuusatajat.

Haanjas astub võistlustulle ligi 230 sportlast 24 rahvuskoondisest. Eesti koondist esindavad noormeestest Tuudor Palm, Markus Rene Epner, Joosep Perv, Ivar Všivtsev, Mark-Markos Kehva, Ralf Vikat ja Gregor Narusk, neidudest Lisbeth Liiv, Vibeke Välbe, Anlourdees Veerpalu, Pauline Puusaar, Violetta Konopljova, Gerda Kivil ja Mia Mai Huik. Noorte- ja juunioride koondise vastutavad treenerid Haanja etapil on Karel Viigipuu ja Vjatšeslav Všivtsev.

Eesti noorte- ja juunioride koondise liikmetel on sellest hooajast juba mitmeid häid kohti ette näidata. Kui Martelli IBU juunioride karikasarja etapil tulid nii Tuudor Palm kui Markus Rene Epner 7. kohale, siis Obertilliachis sai Jakob Kulbin kaela kuldmedali. Samuti tegid Palm ja Epner jaanuarikuus oma maailmakarikasarja debüütvõistlused.

Haanja IBU juunioride karikasarja etapi kolmel võistluspäeval on kavas kaks sprindisõitu ja teatesõit. Võistlus on kõigile pealtvaatajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles