29 Eestimaa paigas sünnib suur süda

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Mullu sündis suurim süda Eesti-Läti piiril.
Mullu sündis suurim süda Eesti-Läti piiril. Foto: Arvo Meeks

Sel pühapäeval selgub taas, kus asub Eesti suurim süda. Inimesed kogunevad pea 30 paigas üle Eesti kokkulepitud asukohta ning drooniga jäädvustatakse pildile inimketist moodustatud süda. Suurima osalejate arvuga asukoht pälvib suurima südame tiitli ja saab endale rändkarika.

Taoline ettevõtmine saab teoks teist aastat. Tänavu tehakse aga südameid ligi kaks korda rohkemates asukohtades kui eelmisel aastal. Kokku oli neljapäeva õhtuks teada juba 29 paika, kus see aset leiab. Mõnel pool pakutakse osalejatele ka kuuma teed ja plaanitud on lisategevusi.

Tiitli võitja kuulutatakse välja sõbrapäeval, 14. veebruaril.

Suuri südameid võib pühapäeval näha ka Lõuna-Eestis. Keskpäeval kogunetakse seda moodustama Põlva keskväljakul ning Räpina uuel staadionil, tund hiljem Tõrva keskväljakul. Võru linna keskväljakul ja Valga-Valka piiril Valka poolel algab ettevõtmine kell 14.

Eelmisel aastal moodustati südameid 15 asukohas ning kokku osales 1057 inimest. Siis sai rändkarika endale Valga ja Valka linna ühine süda Eesti-Läti piiril, mille moodustamises osales 108 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles