Nõunik hoiab erukindrali tagala korras

Tiit Loim
, reporter
Copy
Sirle Rosenfeldt
sai jaanuari lõpus
mahti Brüsselist Eestisse tulla. Mõni kuu see ei õnnestugi, suvel aga saab koduriigis olla poolteist kuud.

Tairo Lutter
Sirle Rosenfeldt sai jaanuari lõpus mahti Brüsselist Eestisse tulla. Mõni kuu see ei õnnestugi, suvel aga saab koduriigis olla poolteist kuud. Tairo Lutter Foto: Tairo Lutter

Kui juhendamist vajab grupp ajakirjanikke, korraldamist reis või ajamist paberimajandus, võib see Belgia pealinnas jääda Sirle Rosenfeldti kanda. Nimelt tagab Valgast pärit neiu juba kolmandat aastat Brüsselis, et europarlamendi saadikul Riho Terrasel jääks bürokraatia keskel aega sisulisemaks tööks.

Sirle Rosenfeldt (33) meenutas, et lapsena ega varases nooruses ei olnud tal kindlat ideed, kelleks täiskasvanuna saada. Ta sündis Valgas ja käis sealses gümnaasiumis algusest lõpuni, elades kõik see aeg ka ühes majas. «Isegi kui keskkooli lõpetasin, ei teadnud ma, mida täpselt teha tahan. Saan neist inimestest väga hästi aru, kes end pärast keskkooli sel moel tunnevad.»

Esimene kokkupuude Eesti poliitikamaastikuga toimus keskkooli ajal praegu Isamaa erakonna juhtide sekka kuuluva peretuttava Priit Sibula kaudu, kui viimane kutsus ta appi endale kampaaniat tegema. «Sealt tekkis huvi. Tundus, et maailmavaade klapib.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles