Dokumendi taotlejaid hakkavad teenindama uued digikioskid (1)

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Digikioskite uute vastu vahetus võib nende töös kaasa tuua lühiajalisi tõrkeid.
Digikioskite uute vastu vahetus võib nende töös kaasa tuua lühiajalisi tõrkeid. Foto: Marko Saarm

Kõik politsei- ja piirivalveameti (PPA) teenindused saavad lähiajal uued digikioskid. Seniste kioskite vahetamine uute vastu toob kaasa katkestusi digikioskite töös.

Võrus leiab kioskivahetus aset 14. veebruaril, Põlvas 16. veebruaril ja Valgas 22. veebruaril.

«Vahetame digikioskid uute vastu, sest vanad on amortiseerunud ja teisalt uueneb tehnoloogia iga päev, mistõttu on oluline, et ka digikioskid oleksid toetatud kõige uuema tehnoloogiaga. Lisaks sellele oleme panustanud tarkvaraarendusse, et digikioskite kasutamine oleks veel mugavam ja kliendisõbralikum, võttes sealjuures arvesse ka laekunud tagasisidet klientidest,» rääkis PPA isikutuvastuse teenuse omanik Annemari Paas.

Paas selgitas, et praegu on Eesti teenindustes kasutusel 24 digikioskit, aga pärast vahetust on neid kokku 27. Üks kiosk tuleb juurde nii Tallinnas asuvasse Pinna teenindusse kui ka Jõhvi ning Narva teenindusse.

«Kuigi oleme tehnikute töö plaaninud selliselt, et digikioskite töö oleks häiritud võimalikult vähe, võib vahetus kaasa tuua lühiajalisi tõrkeid. Palume klientidelt vabandust võimalike ebamugavuste ja lisanduda võiva ajakulu pärast ning loodame mõistvale suhtumisele,» ütles Paas.

PPA teeninduste digikioskites saab teha isikut tõendava dokumendi tarbeks vajalikku dokumendifotot, anda sõrmejälgi ja allkirjanäidist.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles