President Karis kutsub kirjutama soove Eesti sünnipäevakaardile

LEPM
Copy
President Alar Karis, Sirje Karis (paremal) ja Alika Milova avasid Eesti sünnipäeva nädala puhul presidendi kantselei esisel lipuplatsil sünnipäevakaardi.
President Alar Karis, Sirje Karis (paremal) ja Alika Milova avasid Eesti sünnipäeva nädala puhul presidendi kantselei esisel lipuplatsil sünnipäevakaardi. Foto: Vabariigi Presidendi Kantselei

President Alar Karis, Sirje Karis ja Alika Milova avasid Eesti sünnipäeva nädala puhul presidendi kantselei esisel lipuplatsil sünnipäevakaardi. Riigipea kutsub kõiki inimesi sel nädalal oma häid mõtteid ja soove Eestile jagama.

President Alar Karis ütles, et praegusel sünnipäevanädalal mõtleme kõik pisut enam Eestile kui tavaliselt. „Neid häid ja ilusaid mõtteid on tore nii jagada kui lugeda. Ja eks igal aastal peegeldavad siia kirjutatud soovid ka meie aega ja praegust Eestit,“ sõnas riigipea.

Liikumisaasta puhul tegid president Alar Karis, Sirje Karis ja Alika Kadrioru pargis lühikese jalutuskäigu ning vestlesid töisest kevadest seoses eelseisva Eurovisiooni lauluvõistlusega ja Alika kujunemisest muusikuks.

Sünnipäevakaardile presidendi kantselei esisel lipuplatsil saab oma häid mõtteid ja soove kirjutada nädala lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles