VALIMISED Kaspar Kurve: rohepöördest peaks Eestile saama uus tiigrihüpe (1)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Rohepöördel ja rohelisel maailmavaatel on vaks vahet, ütleb Roheliste esinumber Kaspar Kurve. Roheline maailmavaade arvestab peale inimeste ka kogu loodu, kaasa arvatud koer Luule huvidega.
Rohepöördel ja rohelisel maailmavaatel on vaks vahet, ütleb Roheliste esinumber Kaspar Kurve. Roheline maailmavaade arvestab peale inimeste ka kogu loodu, kaasa arvatud koer Luule huvidega. Foto: Arved Breidaks

Rohepööre muudab küll energiatootmist ja jätab minevikku bensiiniautod, kuid pakub ka uusi arenguid, täpselt nagu 1990. aastatel algatatud Tiigrihüppe programm aitas eestlastel pioneeridena siseneda digimaailma, leiab erakonna Eestimaa Rohelised nimekirjas riigikokku kandideeriv Antsla kultuurikeskuse juhataja Kaspar Kurve.

Aastast 2035 enam sisepõlemismootoriga autosid Euroopa Liidus ei müüda. Mis elust Lõuna-Eestis siis saab: kas passime oma kodutalus ja võtame hobuse, sest elektriautosid siin väga ei armastata?

Mina ei karda, et lõunaeestlastel jäävad aastast 2035 kuidagi sõidud tegemata. Kindlasti tuleb ka elektriautode turg järele. Aga et igaüks passib oma kodutalus, siis see natuke provokatiivne väide ei pruugi üldse olla vale. Kui vaatame, milliseks on kujunemas tööturg, millised on võimalused töötada kodukontoris, siis on need viimastel aastatel meeletult arenenud. See on tervitatav.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles